2013. október 15., kedd

Többletköltség, spórolás és a garancia lakásfelújítás alatt


Oldalunkon részletesen olvashat hogy miként alakul a többletköltség vagy a garancia a lakásfelújítások alkalmával. Ejtünk néhány szót a spórolási lehetőségekről is természetesen. Kattintson át az oldalunkra itt: Hogyan találjak megfelelő kivitelezőt a lakásfelújítás kivitelezéséhez?

Egy magára valamit is adó vállalkozás, felhívja az ügyfelei figyelmét, hogyan tud spórolni a lakásának felújítása előtt, mert a felújítási költségeken több százezer forintot is meg lehet spórolni!
Kerülje a számla nélküli megoldásokat, mert nem élhet a garanciális jogával!

A többletköltség okai

Néha adódik ugyan némi többletköltség egy felújítás alatt, de ez elenyésző költség kell hogy legyen. Ha mégsem az, akkor a cég vagy a vállalkozó szándékosan arra apellált, hogy a munkát Ő nyerje el, és tudatosan kihagyta a költségvetéséből a többletköltséget okozó tételeket! Ilyenkor rövid úton szabaduljon meg ettől a cégtől.

Miként lehetséges a többletköltség elkerülése? Vetődik fel a kérdés Önben?

Garanciális jogok betartása és érvényesítése lakásfelújítás alatt és után

Mikor Ön felveszi a vállalkozóval a kapcsolatot, győződjön meg a referencia munkáiról, amiket különböző lakásfelújítások alkalmával végzett! A garanciális jogot lakásfelújítás esetén is csak akkor tudja érvényesíteni, ha rendelkezik az elvégzett munkáról számlával! A számla nélküli felújítások és építési munkálatok olcsóbbak ugyan, de csak az ÁFA tartalommal. Sokszor a nem hivatalos cégek és vállalkozók drágábban dolgoznak, mint a képzett szakembereket felvonultató cégek.

Hogyan kerülheted el a többletköltséget a lakásfelújítás előtt vagy után? 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése