2013. október 22., kedd

Kire bízd a lakásfelújítási munkát


Véleményem szerint, kizárólagosan olyan vállalkozóra, aki adót és áfát is fizet az elvégzett lakásfelújítási munkái után.Sajnos hazánkban virágzik a feketegazdaság, a normális lakásfelújítással foglalkozó cégeknek pedig egyre kevesebb a munkája!
 
Számos megrendelő hiszi azt hogy a számla nélküli munka olcsóbb, mint a hivatalos lebélyegzett munkavégzés! Ez persze nem fedi a valóságot! Igaz, pillanatnyilag tud vele spórolni néhány ezer forintot, de erre könnyen rá lehet fizetni. Ugyan miért lett rossz a lakásfelújítás, kérdezheti Ön. A kérdés után, amikor Ön az adott vállalkozóval összetűzésbe kerül, az minden lesz, csak nem megoldás a lakásfelújításkor okozott problémák kiküszöbölésére. Viszont ha a munkáról rendelkezik számlával, igaz ugyan hogy kicsivel többet fizet, de lesz garanciája az elvégezett lakásfelújításra.
Önnek ha van lehetősége rizikózni, hogy vagy sikerül a lakásfelújítási munka vagy nem, és jöhet egy másik csapat javítani, akkor Önnek biztosan van annyi pénze, hogy a lakásfelújítását egy normális cégre bízza.
Érdemes elgondolkodni ezen....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése