2013. október 19., szombat

Parkettázás  laminált parketta lerakása

Mielőtt elkezdené rakni a frissen vásárolt laminált parkettáját, néhány tanácsot érdesem meghallgatni a kivitelezés módjáról és gyakorlati alkalmazásáról.

A laminált parketta lerakása ugyan nem igényel különösebb szakmai ismereteket, de némi ügyesség szükséges természetesen! Oldalunkon megtalálja a lerakási módokat és a felhasználási területeit a laminált parkettának.

Laminált parketta lerakása Budapest
A laminált padló különösebb gondozást nem igényel, viszont a dobozon található jelöléseket mindig vegye figyelembe, hogy a gyártó hová ajánlja a felhasználását.
A parkettát a vastagsága és a kopásállósága szerint osztályozzák. A lerakási költsége 1000 és 1.400 Forint közötti összeg négyzetméterenként. Ehhez még hozzá jön a parketta szegőléc felrakási költsége, ami folyóméterenként 300 Forint körüli összeg. 

A laminált parketta ráhelyezhető a régi, hagyományos parkettára, ráhelyezhető padlószőnyegre is. Viszont a felhasználáskor kérje ki szakember véleményét minden esetben a problémák elkerülése érdekében!

A házilagos laminált parkettázás is lehet olyan sikeres, mint az, amit a szakemberek raknak le, de érdemes több interneten megjelenő cikket elolvasni a nagy munka előtt! 

Sok sikert a munkához!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése