2014. november 4., kedd

Túl olcsó lakásfelújítás buktatói

Túl olcsó lakásfelújítás buktatói

A túl olcsón vállalt lakásfelújítás, mindig gyanús kell hogy legyen! Mitől lehet nagyon olcsó egy teljes körű lakásfelújítás? Az építőipari szakemberek általában egyforma árképzéssel dolgoznak, a beépítésre kerülő anyagok minősége szabja meg az igazi árakat a lakásfelújítás alkalmával. Nézzünk rá pár példát, hogyan lehet olcsóbbá tenni a komplett lakásfelújítási költségét.
http://www.lakasfelujitas1.hu/epitkezes-buktatoi-tulajdonos-ws-vallalkozok.html
Építkezés lakásfelújítás buktatói
Olcsóbbítani lehet lakásfelújítás, építkezés összköltségét a nem megfelelő anyagok beépítésével. Ilyen lehet, hogy nem a megfelelő minőségű anyagot építi be a vállalkozó az Ön lakása felújításakor, vagy egyszerűen kimarad néhány fontosabb munkafolyamat. Ilyen kimaradó munkafolyamat általában a fürdőszobák felújításánál alkalmazott víz elleni szigetelés. Ez ha nem is nagy tétel a felújítás összköltségét figyelembe véve, viszont annál nagyobb károkat tud okozni a lakásfelújítás után. A falak át fognak ázni, majd a későbbiekben a víz beszivárog a falakba, majd elkezdi káros tevékenységét. Mállasztja a vakolatot, beleivódik a víz a falszerkezetbe, idővel a lakásfelújítás vakolási munkái és csempeburkolat munkái tönkre mennek.

Következő olcsóbbítási lehetőség amivel a vállalkozók sokszor élnek a lakásfelújítás vagy az építkezés alkalmával, ez pedig az, amikor nem az ajánlatban szereplő nyílászárót gyártatják le és természetesen nem is az kerül beépítésre.



A felújítási munkáknál fontos hogy figyeljen a vállalkozó által beszerzett anyagok minőségére, kerülve a legolcsóbb anyagok beépítését a lakásfelújítás vagy építkezés alkalmával. Egy cikk hogy mire figyelj a lakásfelújítás előtt, miért ne a legolcsóbbat válaszd!

A Lakásfelújítás1 Kft várja hívását, amennyiben nem a legolcsóbb és legsilányabb munkát szeretné látni az építkezés vagy a lakásfelújítás után!

Egyúttal megkérem azokat a tisztelt megrendelőket, akik a legolcsóbb lakásfelújítás munkát keresik, árajánlat vagy költségvetés készítése lakásfelújítás vagy építkezés céljából ne keressenek, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen!

Milyen becsapásokat alkalmaznak a továbbá a vállalkozók a lakásfelújítás alatt, ezt következő bejegyzésemben fogom megírni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése