2013. július 28., vasárnap

Lakásfelújítás, árajánlatokról, anyagokról.



Mielőtt belevág a lakásfelújítás rejtelmeibe, érdemes egy szakembert keresnie, akivel átbeszélheti az elvégzendő munkafolyamatokat, a kivitelezés költségét!


Számos lakásfelújítás alkalmával találkoztunk olyan esetekkel, amikor nem készítettek előzetes árkalkulációt a vállalkozók, hanem beleálltak a munkába.  Nem baj ez, ha a megrendelő bírja anyagilag a nap nap után felmerülő különböző kiadásokat!

A Lakásfelújítás1 Kft kétfelé ajánlatot készít!

1, Mégpedig egy ingyenes ajánlatot, amikor Ön megtudja, hogy mennyibe is fog kerülni a lakásfelújítás összköltsége. Itt megtudja a nettó és a bruttó összeget a felújításához. Ez esetben nem adunk pontos négyzetméter kimutatást, az a költségvetés!

2,  A költségvetések elkészítése díjköteles! A költségvetésből Ön megtudja, hogy mennyi anyagra van szüksége a lakás-felújítási munkák elvégzéséhez. Ez a költség öt és tízezer forint közötti összeg, mely sikeres munkavállalás esetén visszajár Önnek, vagyis jóváírjuk!



Miért van erre szükség?

Sajnos gombamód megszaporodtak az ajánlatkérések, amikor a megrendelők nincsenek tisztában az építőipari anyagárakkal. Mindent meg szeretnének javíttatni, de a takaró rövid! Megemlíteném, hogy egy doboz festék már ötezernégyszáz forintba kerül, egy mázsa cement pedig háromezernágyszáz forint. Hiába veszi meg a gazdaságos festéket, annak minősége és a kiadóssága közel sem közelíti meg például a Héra, vagy a Diszperzit minőségét! Aki nem hobbi szinten festeget, az a drágább anyaggal fogja elvégezni a munkát.

Vida Ferenc

0630-498-8712

Tipp:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése